​Jornada Cercle de Salut. Ampliació termini presentacions 15 d'octubre

El Cercle de Salut i la Societat Catalana de Gestió Sanitària organitzen aquesta jornada de participació de professionals per al mes de novembre (data pendent de concretar). El propòsit de la jornada és mostrar com les experiències de relació multidisciplinàries i multicèntriques són una realitat per donar una millor resposta a les necessitats de les persones, i debatre com elements propis del nostre model sanitari (orientació a resultats, autonomia de gestió, diversitat de la provisió, treball en xarxa...) afavoreixen que sorgeixin de forma innovadora i tinguin una implantació efectiva.

a Jornada es basa en la participació directa d’equips professionals multidisciplinaris que tinguin interès en presentar les seves experiències en forma de comunicacions.

Les experiències poden referir-se tant a equips multidisciplinaris dins d’una mateixa organització (amb professionals de diferents disciplines o especialitats) centrats en l’atenció a determinats problemes de salut, condicions o tipus de pacients, com a equips multicèntrics col·laboratius entre diferents àmbits assistencials per tal de donar una millor resposta a necessitats de la població.

Les propostes de comunicacions es poden trametre des d’avui fins el 30 de setembre de 2017 (ampliat fins el 15 d´Octubre) a través del formulari a la pàgina web del Cercle de Salut. http://www.cercledesalut.cat/_movil/jornada.html

Està previst donar tres premis a les millors experiències, en forma de subvenció per a la publicació o presentació de l’experiència en algun fòrum nacional o internacional (Primer premi de 800€ i dos accèssits de 500€). Al final de la Jornada es lliuraran els premis.

Tornar

Publicat el 04/10/2017 per: OIGS