Premis de la Fundación SIGNO - Convocatòria oberta fins al 15 de març de 2019!

Fins al 15 de març està oberta la convocatòria als "Premios Profesor Barea 2019" de la Fundación SIGNO.

Es tracta d'uns premis oberts en les següents modalitats:

  • Transformació de processos i progrés tecnològic. Projectes i experiències relacionats amb la transformació de processos assistencials i no assistencials, el bon ús de la tecnologia i la millora de la qualitat assistencial.
  • Avaluació de resultats en el sector salut. Projectes i experiències relacionats amb el disseny de sistemes que permetin avaluar els resultats del sector des d'una perspectiva integral, incorporant avaluacions de beneficis en salut i millora de l'eficiència.
  • Desenvolupament professional per a la millora de l'atenció sanitària. Projectes que generin millores en l'atenció als i a les pacients o en la implicació i / o desenvolupament professional, tot això en un entorn centrat en les relacions humanes.
  • Innovació digital. Projectes i experiències relacionats amb la incorporació en el sector salut de les innovacions de la tecnologia digital: projectes materialitzats en el desenvolupament de materials audiovisuals, Apps, comunitats de pràctica virtuals, experiències d'e-learning, etc.

Accediu als premis des d'aquí.Tornar

Publicat el 25/02/2019 per: OIGS