Reduïm les dietes hospitalàries no consumides

(OIGS-4958)

Visió de conjunt

Reduïm les dietes hospitalàries no consumides és un projecte centrat en identificar les principals causes del malbaratament alimentari a l' hospital. La normativa legal estableix que els menús que se serveixen als pacients, si no es consumeixen, no poden recuperar-se de cap manera. La causa principal de malbaratament (en un 90% dels casos) era que es destinava el menú a un pacient que just havia estat donat d’alta, intervingut o traslladat. La mesura correctora que es va aplicar, entre d'altres, va ser la integració dels sistemes informàtics de cuina i dels serveis assistencials. Només aquesta mesura va permetre estalviar en un any 300 dietes/mes, contribuint a la prevenció del malbaratament alimentari i, també, contribuint notablement a la sostenibilitat econòmica i mediambiental del centre.

Si vols més informació sobre aquesta experiència, entra a la comunitat d’innovació.

Arxius adjunts


Tornar
04/05/2017

Organització: Hospital Germans Trias i Pujol - Catering Arcasa